
حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با خبرنگار«سراج24» گفت : مردم با توجه به وظیفه خود و با رهنمود های مقام معظم رهبریدر صحنه حضور پیدا کردند وحماسه سیاسی را خلق کردند اما در بحثحماسه اقتصادی به این دلیل که مردم در صحنه نبودندو یک حماسه دولتی اقتصادی که در مغایرت با بحثی بود که رهبر معظم انقلاب مطرح کرده بودند دنبال شد تحقق حماسه ی اقتصادی به تاخیر افتاد.
این فعال سیاسی تصریح کرد: یکی از پایه های اصلی اقتصاد کشور مردم هستند و بدون حضور مردم هم این حماسه خلق نخواهد شد ، شاید در ابتدای تشکیل دولت آقای روحانی نگاه دولت اینگونه بود که دولت سر وسامان پیدا کند تا بر اساس نگاه سیاسی به اقتصاد ، اقتصاد سر وسامان پیدا کند. لازمه ی خلق حماسه اقتصادی توجه به سیاست های اقتصادی و ورود مردم به این عرصه است.
کنعانی مقدم افزود : از طرف دیگر برخی مسئولین فکر می کردند که با مذاکرات 1+5 و برداشته شدن تحریم ها حماسه اقتصادی شکل خواهد گرفت در صورتی که حماسه اقتصادی ارتباطی با تحریم ها ندارد. کشور ایرانبا توجه به ثروت ها ، منابع انسانی ، منابع نفتی و ... نیازمند یک اقتصاد پویا و شکوفا است و باید به یک قدرت اقتصادی در جهان تبدیل شود. اینکه ما همه ی تخم مرغ های اقتصادی را در سبد 1+5 و تحریم ها قرار می دهیم کار اشتباهی است.
وی اظهارداشت : به نظر می رسد که مقدمات تحقق حماسه ی اقتصادی با ابلاغ سیاست های اقتصادی مقاومتی ایجاد شده است و امیدواریم که در سال آینده طعم شیرین حماسه ی اقتصادی را بچشیم و چه تحریم ها باشد و چه نباشد ملت ما بتوانند حداقل های معیشتی را تامین بکنند و یک اقتصاد پویا و شکوفا داشته باشیم.
این کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد : یکی از وظایف دولت که مقام معظم رهبری هم به عنوان مطالبه مطرح کردند این است که دستگاه اجرایی کشور بحث حماسه اقتصادی را به عنوان یک حکم حکومتی و از موضع ولایت بپذیرد و تفسیرهای خود را در این زمینه کنار بگذارند تا تمام ارکان نظام به سمتی بروند که اقتصاد کشور را سر و سامان دهند.
کنعانی مقدم خاطر نشان کرد: دولت باید مواردی همچون کاهش وابستگی به نفت ، اقتصاد شفاف ، حرکت بر اساس اقتصاد دانش بنیان ، جلوگیری از به هدر رفتن منابع انسانی و منابع اقتصاد کشور ، تعامل مثبتبا دیگر قوا برای اجرا سیاست های اقتصادی ، تلاش برای صادرات و ورود به بازارهای جهان را مورد توجه قرار دهد و به عبارتی بر اساس یک روحیه ی جهادی و نه خواب آلوده به سمتی حرکت کند که با مشارکت دادن مردم مشکلات اقتصادی را حل کند و این تصور که دولت به تنهایی می تواند حماسه ی اقتصادی را خلق کند نظر درستی نیست.